Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els membres del Banc del Temps intenten constituir-se com a entitat

El Banc del Temps vol constituir-se en entitat, pel tal de no desaparèixer una vegada finalitzat com a programa de la Llei de Barris de Can Mas. Així, fa una crida a les persones interessades a sumar-se a aquesta iniciativa de voluntariat, consistent en l'intercanvi d'habilitats entre veïns. Les persones interessades s'han d'adreçar a l'Oficina de la Llei de Barris, a la illeta interior del parc de Rizal, al carrer de Montcada, 77.

El Banc del Temps

Aquest consisteix en un intercanvi d'habilitats entre els veïns i veïnes de Ripollet que disposin de temps lliure. Cada persona pot oferir serveis als altres però també n'ha de sol·licitar. La unitat d'intercanvi és l'hora. Als participants se'ls entrega un talonari de xecs d'hores i al mateix temps se'ls obre un compte al Banc del Temps amb les habilitats que desitgen intercanviar.

Hi ha moltes possibilitats d'intercanvi, des d'aspectes de bricolatge, fins a informàtica, idiomes o qualsevol altra habilitat. Amb aquesta projecte, que forma part d'una xarxa establerta a diferents municipis, es pretén fomentar la confiança, l'amistat, la solidaritat i el coneixement entre la ciutadania de Ripollet.

F.R.