Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Coneix el parc dels Pinetons amb una passejada-gimcana

El proper diumenge, 29 de gener, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet ha organitzat una passejada-gimcana pel parc dels Pinetons. Aquesta activitat s'havia de realitzar el passat 6 de novembre, però es va anul·lar per causa de la pluja. L'activitat consistirà en una passejada pel parc a través de diferents proves i algunes sorpreses. Es pot participar amb la família i amb nens i nenes de totes les edats, ja que es tracta d'un itinerari planer i curtet que no comporta cap dificultat.
L'inici de l'itinerari serà a la porta de la zona de barbacoes, a les 11 del matí, i tindrà una durada d'unes dues hores aproximadament. Aquesta activitat és gratuïta, però requereix de manera imprescindible inscripció prèvia, ja que les places es limiten a 25 persones aprox. Les inscripcions s'han de fer al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, trucant al 93 256 22 20, de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15 a 18h, o a l'adreça de correu electrònic activmuseuciencies@bcn.cat. S'hi ha de fer constar que és una inscripció pel programa d'activitats als parcs i platges metropolitans i per l'activitat del Parc dels Pinetons de Ripollet.

Per a més informació es pot consultar al web del museu www.museuciencies.bcn.cat. Aquesta activitat està emmarcada dins el Programa d'Activitats als parcs i platges metropolitans que organitza cada any l'Àrea Metropolitana de Barcelona juntament amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

F.R.