Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC comença l'any polític amb renovació i reclamant el deute a la Generalitat

El PSC està promovent la presentació de mocions als ajuntaments amb alcaldes socialistes per reclamar a la Generalitat que liquidi el seu deute amb els consistoris. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va participar en la presentació de la iniciativa, juntament amb altres alcaldes i caps de llista socialistes vallesans, en roda de premsa, celebrada a Sabadell el dilluns 23 de febrer.
La moció demana, d'una banda, que els ajuntaments facin públic quin és el deute que té la Generalitat amb cadascun un d'ells i insta a la Generalitat al seu pagament "prioritari i urgent".

Congressos i renovació al PSC
El proper 28 i 29 de gener tindrà lloc a Sabadell el Congrés de la Federació del PSC Vallès Occidental Sud, on està previst que el partit renovi la seva direcció i aprovi el programa marc d'actuacions polítiques que realitzarà el PSC al territori durant aquest mandat. L'agrupació socialista local hi serà present amb una delegació de 12 persones, que ja estan treballant amb els documents marc del Congrés.

D'altra banda, del 3 al 5 de febrer se celebrarà a Sevilla el 38è Congrés Federal del PSOE on hi participarà l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i la primera secretària del PSC de Ripollet, Rosa Martín. Segons ha fet arribar als mitjans l'agrupació local, els objectius que tenen els socialistes en aquest Congrés són: definir els principis i els programes del PSOE, establint les seves línies i estratègies polítiques i escollir els nous membres que dirigiran el PSOE els propers quatre anys.

F.R.

Foto:
- Roda de premsa a la Federació del PSC Valles Occidental Sud.