Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet, a punt per la 119a edició del Sant Antoni Abat

Ripollet es prepara ja per celebrar aquest cap de setmana la Festa de Sant Antoni Abat. Els actes s'iniciaran el dissabte 21 de gener amb el 3er Mercat de Sant Antoni que s'ubicarà a la plaça de Pere Quart. El gruix d'actes, però es desenvoluparan diumenge 22 i començaran a les 8 del matí amb l'esmorzar de traginers al recinte firal. El banderer d'enguany és en Rafael Pérez, que sortirà amb els seus fills Paula i Marc com a cordonistes.
Enguany, com a novetat, el banderer, juntament amb alguns dels que han ocupat aquest càrrec en anys anteriors, realitzaran una ofrena floral al monument dels Tres Tombs.

Pel que fa la resta d'actes, a dos quarts de deu, hi haurà l'ofici solemne a la parròquia de Sant Esteve i a partir de dos quarts d'onze coca i mistela a l'escola Anselm Clavé.

A les dotze s'iniciaran pròpiament els Tres Tombs al recinte firal i es farà la benedicció dels animals al carrer Nou amb Anselm Clavé. I a la una, desfilada i presentació individual a la plaça 11 de setembre. Enguany, s'espera que hi desfilin més de 200 carros i cavalls. Ja de cara a la tarda, a partir de dos quarts de sis, concert, sorpresa i ball amb la Montgrins, al Pavelló d'Esports Joan Creus. Poden consultar totes les dades a la web de la Comissió Organitzadora del Sant Antoni Abat a Ripollet.

L.P./R.H.