Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 13 de gener de 2012

Avui a l'Info de Ripollet Ràdio hem parlat del nou pressupost de l'Ajuntament per al 2012, de la proposta del PP sobre les multes així com de les obres del carril bus VAO i de les sales d'estudi nocturn. Quant al Nadal, hem repassat la darrera Cavalcada amb un reportatge, el sorteig de la UBR i la recollida d'arbres de Nadal. En clau cultural, hem comentat l'actuació de Reugenio al Teatre Auditori, com també la presentació de la revista Vallesos.

Pel que fa a les entrevistes, ens ha acompanyat Marta Figueras, directora de la darrera obra d'Amics del Teatre, per parlar sobre la reestrena de La corona d'espines al Centre Parroquial. També hem conversat amb Joan Manel Vera, membre de l'AFOCER que ens ha comentat el nou curs d'iniciació que ha endegat l'entitat. Finalment, de l'actualitat esportiva hem destacat el partit de bàsquet homenatge a Ernest Boquet i l'àlbum de cromos sobre els CB Sant Gabriel i CB Ripollet. 

Escolteu en directe per la ràdio o la xarxa el resum de notícies de Ripollet Ràdio (91.3 FM), que s'emet els divendres a les 13 hores. En redifusió els divendres a les 18 hores i diumenges a les 13 hores. També podeu descarregar aquí la darrera edició de l'INFO.

L.P.

Foto:
- Marta Figueras, directora de l'obra.