Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La web municipal ripollet.cat permet consultar el planejament urbanístic del municipi

La web municipal ripollet.cat acaba de posar en marxa el visor de mapes per a la consulta online del planejament urbanístic de Ripollet. Aquesta iniciativa, impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb la col·laboració del Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Ripollet, s'ha dut també a terme simultàniament a una desena de municipis de la comarca i ha estat desenvolupada per l'empresa de solucions GIS, Geodata.
El servidor de mapes de Ripollet permet consultar el planejament vigent de les parcel·les i vies públiques del municipi en diferents capes d'informació, com ara qualificació urbanística, alçada i profunditat edificable, servituds, etc. Aquesta informació cartogràfica, que només té validesa informativa, es pot escalar de manera detallada i imprimir-la des de casa, estalviant a la ciutadania haver d'anar a demanar-la al departament d'Urbanisme.

El visor del planejament urbanístic de Ripollet ha tingut un cost de 7.670 euros, dels quals 5.000 han estat aportats per l'Administració Oberta de Catalunya i els 2.670 euros restants per la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.

F.R.