Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP demana al govern que informi millor els ciutadans sobre les multes

El PP ha tornat a criticar públicament els pressupostos municipals de 2012, en aquest cas en relació a la recaptació que preveu el consistori quant a les sancions de trànsit. Ho va fer el passat dijous, 12 de gener, en roda de premsa, davant l'Ajuntament. Així, amb l'objectiu d'evitar una intenció recaptatòria, segons el portaveu popular, Víctor Diéguez, presentaran una moció al proper Ple Municipal per demanar que es posi a disposició dels veïns un servei de notificació a través del correu electrònic o de sms al móvil, per indicació dels ciutadans interessats i només amb finalitats informatives.
L'objectiu és evitar que els endarreriments en els procesos administratius provoquin el pagament de recàrrec per part dels ciutadans. La moció, a més, proposa donar difusió d'aquest servei als veïns a través dels mitjans municipals i informar de la situació real de la seguretat viària i de les infraccions de trànsit, així com les estadístiques i zones concretes on és impotant millorar la seguretat viària i reduir les infraccions.

Diéguez ha explicat que l'Ajuntament preveu en el pressupost un augment considerable de la recaptació en concepte de multes i sancions de trànsit, així com en la previsió dels casos on hi hagi interessos de demora i recàrrecs. El regidor de l'oposició ha afirmat que aquest pressuspost té "una gran mancança", ja que es va aprovar únicament amb els vots favorables dels partits de govern, PSC i CiU. És per això que asseguren que faran un seguiment tant de la recaptació com de "en què es gasten els diners".

R.H.