Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Mossos d'Esquadra detenen el propietari d'un bar per venda de drogues i objectes robats

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de les Unitats d'Investigació de Cerdanyola-Ripollet i de Seguretat Ciutadana de Ripollet van detenir el passat 15 de desembre A.N.M., de 48 anys d'edat, de nacionalitat marroquí i veí de Ripollet, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un altre per receptació.
La investigació es va iniciar arran de denúncies anònimes que alertaven de la venda de substàncies estupefaents i d'objectes sostrets en un bar de Ripollet. Finalment, el passat 15 de desembre es va realitzar l'entrada al local i es va comissar 12 grams de cocaïna i 92 grams de haixix, així com un bon nombre d'objectes de dubtosa procedència, com ordinadors portàtils, telèfons mòbils, consoles i rellotges, entre d'altres. La investigació conclou que el bar era un punt de venda d'objectes sostrets, el propietari del qual pagava als seus subministradors amb diners en metàl·lic o bé amb droga. Els objectes sostrets eren oferts als clients.

El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el passat 17 de desembre, i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

R.H.