Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La revista Vallesos homenatja Ernest Boquet

El segon número de la revista Vallesos publica el darrer article que el científic i fill predilecte de Ripollet, Ernest Boquet, va escriure amb el seu amic Modest Serra, en relació al Club de Bàsquet Ripollet. Boquet havia estat jugador d'aquest club, l'únic del Vallès amb 80 anys de vida ininterrompuda, i va ser soci d'honor fins la seva mort, l'octubre passat. La revista Vallesos serà presentada el proper 11 de gener, a les 19.30 a la Sala d'actes del Centre Cultural, en un acte que vol homenatjar la figura d'aquest il·lustre vallesà.
L'acte comptarà amb la participació dels ripolletencs Alberto Castro, Àngels Leiva i Modest Serra, el director de la publicació Vicenç Relats i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo. L'homenatge compta amb la col·laboració del Club Bàsquet Ripollet i el Racó de les lletres locals.

Vallesos. Gent, terra i patrimoni és una revista llibre semestral, que pretén descobrir amb uns altres ulls i amb tots els sentits l'ànima del Vallès, mostrant-ne el seu patrimoni cultural, històric, etnològic i natural.