Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les emissores de tot Catalunya començaran l'any amb el programa de revetlla de Ripollet Ràdio

Ripollet Ràdio realitzarà un especial de revetlla de cap d'any que se sentirà a través de totes les emissores municipals de Catalunya i COM-Ràdio. L'emissora local coprodueix juntament l'emissora de la Diputació de Barcelona i les municipals Ràdio Cornellà i Montcada Ràdio el programa de la nit més llarga de l'any. Ripollet Ràdio serà la primera en felicitar el nou any, des de les campanades de la Catedral de Barcelona fins les 2 de la matinada. L'espai, presentat per Toni Miralles, radiarà una selecció d'èxits musicals ballables. L'emissió se sentirà a través de les freqüències de COM-Ràdio a Barcelona, Lleida, Girona i al centenar d'emissores municipals consorciades de tot el territori català. El dial de Ripollet Ràdio és el 91.3 Fm.

Retransmissions de sorteig dels botiguers i de la Cavalcada
Ripollet Ràdio ofereix durant les festes una programació especial de Nadal, mentre prepara les seves instal·lacions per la nova temporada radiofònica. El 29 de desembre a les 12 del migdia realitzarà la retransmissió del sorteig de Nadal de la Unió de Botiguers i la nit de Reis la de la Cavalcada. L'emissió en directe es reprendrà el 2 de gener i la nova programació començarà després de Reis.
Quant a la revisió tècnica, s'ha adequat el sistema emissor a la normativa del Ministeri de Telecomunicacions i la Direcció General de Ràdio i Televisió, amb la instal·lació d'una segona antena, que ha contribuït a una sensible millora en la qualitat de recepció i de cobertura. Els estudis s'han reformat, refent tot el cablejat, posant més equips, més línies telefòniques per les retransmissions esportives i col·locant parquet. També s'està muntant una nova cabina de gravació i nou mobiliari. Aquestes millores formen part de les inversions previstes per l'any 2002, amb motiu del 5è aniversari de l'emissora municipal.