Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge es coneixeran els guanyadors de la campanya 'Us Busquem a Ripollet'

Aquest divendres, 6 de gener, finalitza la campanya comercial de Nadal de la Unió de Botiguers, enguany sota l'eslògan 'Us Busquem a Ripollet'. Entre els compradors de les botigues associades es repartiran un total de 9.000 euros en premis. El sorteig tindrà lloc el diumenge, 8 de gener, a les 12 h i serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i online per ripolletradio.cat.
Per a participar, els compradors han hagut d'omplir les targetes que han facilitat les botigues, amb adhesius de colors, corresponents a vuit zones comercials. Com a mínim, les targetes han de tenir tres colors diferents. Els premis consisteixen en un primer de 3.000 euros, 8 de 500 euros i 10 de 200 euros. El divendres, 13 de gener, es farà l'entrega dels Ripoeuros als agraciats. El guanyador dels 3.000 euros haurà de fer les seves compres el dissabte, 14 de gener, al matí i ho farà en un mitjà de transport espectacular.

Sorteig de pernils al Mercat
D'altra banda, l'Associació de Concessionaris del Mercat Nou realitzarà també aquest cap de setmana el sorteig de la seva campanya comercial. Serà el dissabte, dia 7, amb una rifa de pernils entre els seus clients.

R.H.