Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovats els plans d'ocupació per al 2012

El passat dimecres, 21 de desembre, la Generalitat va comunicar al Patronat Municipal d'Ocupació que s'havien aprovat totes les sol.licituds de plans d'ocupació demanades des del PMO. Aquests plans, que ocuparan un total de 41 persones, estaran distribuïts en dos grans grups, un destinat a adequar un solar per destinar-lo a aparcament públic al barri de Can Mas, al costat de l'escola Martinet, i un altre a un projecte de suport al manteniment de la via pública.

Entre les places a ocupar hi haurà des de paletes, fusters o electricistes fins a personal de suport administratiu o tècnic pel departament de Serveis Socials. Aquests dos projectes tenen un cost total de 650.161,69 €, essent 242.288,20 € per l'aparcament de Can Mas i 407.873,49 € pel manteniment de via pública.

D'aquest import total, l'Ajuntament, a través del Patronat Municipal d'Ocupació, hi inverteix 304.896 €. Aquesta despesa es dedicarà tant al personal que s'hi contracta com als materials necessaris per efectuar els diferents treballs previstos als projectes.

F.R.