Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les retransmissions, protagonistes de la programació de Nadal de la ràdio

L'emissora municipal (91.3 FM) realitzarà aquestes festes nadalenques diferents retransmissions. Així, a més de la sessió plenària extraordinària de pressupostos del dia 29 de desembre, el mes de gener no faltaran a la seva cita dos esdeveniments ja clàssics. D'una banda, la retransmissió de la Cavalcada de Reis el dia 5, i d'altra, el sorteig de Nadal de la Unió de Botiguers de Ripollet, que tradicionalment presenta la ràdio des del Teatre Auditori i que enguany tindrà lloc el 8 de gener a les 12 del migdia.
Resum informatiu de l'any 2011
Un any més, també s'emet el resum Info, crònica d'un any. Aquest es podrà escoltar durant les festes a l'hora habitual del programa, els divendres a les 13 i 18 hores pel 91.3 FM. L'espai també es podrà seguir online o descarregar en podcast de la Ràdio a la carta.

La cançó del Nadal
Fins el dia 8 de gener la ràdio municipal farà una programació musical especial, amb el matinal Bon dia Ripollet i la selecció d'èxits La Cançó del Nadal per la tarda. El dia 9 de gener es reprendrà la programació habitual de l'emissora, basada en continuïtat musical durant els matins i una àmplia oferta de programes especialitzats i d'entitats entre les 17 i les 23 hores.