Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es convoca una nova edició del Concurs de Pessebres

Aquesta setmana s'han fet públiques les bases del concurs de pessebres, organitzat per l'Agrupació Pessebristes de Ripollet. En aquesta edició hi podran participar totes les persones de Ripollet que construeixin pessebres en el seu domicili. El concursant podrà escollir com a tema qualsevol dels fets relacionats amb la vinguda de Jesús al món.
Els pessebres seran classificats segons la seva construcció en dos tipus. Popular, construït preferentment amb elements de la natura com suro, molsa, sorra o similars i Artístic, construït amb guix, pintura, etc. També s'han establert categories segons l'edat: fins als 8 anys, de 9 a 15, de 16 a 25 i de 26 en endavant. El termini d'inscripció és fins el 27 de desembre i el veredicte es farà públic el 5 de gener.

Altres Activitats
L'Agrupació Pessebristes de Ripollet farà d'altres activitats coincidint amb aquestes dates nadalenques. Així, del 25 de desembre al 29 de gener es farà la XXXII Exposició de Pessebres, a la seu de l'Agrupació, al carrer dels Afores, 14.
L'horari és de:
  • Festius de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores
  • Vigilies de 18 a 20 hores
  • Feiners del 27 de desembre al 5 de gener de 18 a 20 hores.
La inauguració tindrà lloc la a Nit de Nadal a la sortida de la Missa del Gall. Es farà la benedicció dels pessebres i la tradicional cantada de nadales i xocolatada.

D'altra banda, el dia 30 de desembre, a les vuit el vespre, hi haurà una sessió de les Nits de Musica, a la seu de l'agrupació amb Mèlodies de Nadal, a càrrec de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

F.R.