Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-CpR demanarà un pla ocupacional per netejar el riu

EL COP-CpR ha anunciat que farà una petició al Patronat Municipal d'Ocupació per tal de crear un nou pla ocupacional destinat a netejar el riu Ripoll. L'objectiu és, segons el grup de l'oposició, que no es perdin els diners que el Fons Europeu va destinar al projecte de recuperació del riu Ripoll, inviable en aquests moments pels problemes econòmics de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Segons el regidor del COP-CpR, Eduardo Giménez, a banda de millorar la qualitat del riu, el pla serviria "per solucionar lleugerament la greu situació que viuen els 4.000 aturats de Ripollet".
Segons el COP-CpR, aquesta neteja s'hauria de fer a l'hivern, per tenir menys impacte sobre la fauna i sense afectar la ozna dels horts. Giménez ha assegurat en una nota de premsa, que "tots sabem que és un tema pendent, i hem vist que el nostre equip de govern no ha fet els esforços necessaris per millorar-ne la qualitat".

El COP-CpR també ha explicat que ara fa un any va organitzar una jornada de treball per netejar el riu, amb l'objectiu "de denunciar el lamentable estat del mateix i la passivitat institucional al respecte". Segons Giménez, la resposta va ser la prohibició de realitzar l'acte i assegura que "prohibir netejar l'espai públic, el de tots, és quelcom que no pot entendre ningú".

R.H.