Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 25 de novembre de 2011

A l'edició número 179, de l'Info setmanal, hem fet un resum dels acords presos al Ple Municipal de novembre, celebrat el passat dia 24. També hem repassat els resultats de les eleccions del passat 20 de novembre. El nou servei de videoconferència de l'Oficina de Mediació, el nou parc empresarial amb que comptarà Ripollet o la setmana del reciclatge han estat altres de les notícies que han format part de l'informatiu setmanal. També hem conversat amb Joan Ramon Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que ens ha explicat els actes preparats per a la visita de l'escriptora Maria Barbal i ens ha avançat els espectacles de cara a 2012.
Escolteu en directe per la ràdio o la xarxa el resum de notícies de Ripollet Ràdio (91.3 FM), que s'emet els divendres a les 13 hores. En redifusió els divendres a les 18 hores i diumenges a les 13 hores. També podeu descarregar aquí la darrera edició de l'INFO.

Foto: Membres de la junta de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. A l'esquerra, Joan Ramon Gordo, president de l'entitat i convidat de l'Info.