Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de reciclatge i reutilització a la Casa Natura

L'Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria de Medi Ambient, s'ha adherit a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebrarà a més de 30 regions d'Europa entre el 19 i el 27 de novembre. És un projecte que es realitza des de fa 3 anys i que té el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar, durant la mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.
En aquest marc, la Regidoria de Medi Ambient, amb la col.laboració de l'Agrupació Ripollet Natura, proposa un programa de tallers gratuïts impartits per Solidança, per aconseguir un canvi en la durada de la vida de diferents productes. L'objectiu d'aquests tallers és que les persones que participen aprenguin a reparar aquells objectes que es podrien considerar com a residus i dels que ens hauríem de despendre. Els tallers es faran a la Casa Natura i són els següents:

Programa

  • Petits arranjaments de roba i complements, el 21 de novembre de 18 a 20.30 hores.
  • Reparacions de mobiliari, el 22 de novembre, de 18 a 20.30 hores.
  • Electricitat a casa, el 23 de novembre, de 18 a 20.30 hores.
  • Petites reparacions d'aigua a la nostra llar, el 25 de novembre, de 18 a 20.30 hores.
Totes les activitats són gratuïtes i cal inscripció prèvia ja que les places són limitades. Per reservar plaça: casadenatura@gmail.com, telèfon: 935865856 de 9.30 a 14 h.

F.R.