Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen les activitats de l'Aula d'Ecologia Urbana per aquest mes de novembre

Durant el mes de novembre, l'Aula d'Ecologia Urbana de Can Mas ha continuat amb el seu programa d'activitats, portat a terme per l'Agrupació Ripollet Natura. El proper 14 de desembre tindrà lloc la darrera sessió del curs, amb una festa. Quant al mes de novembre, la sessió del dia 2 es va dedicar treballar el coneixement de l'entorn. Les famílies assistents van construir els seus propis jocs de taula amb elements que els oferia la natura, com ara un bingo de sorolls d'animals de la ciutat, un memory amb objectes de la natura, trobar les errades del pati, etc. La tarda es va desenvolupar de manera molt agradable, ja que era una activitat especialment ideal per participar en família.
El 9 de novembre es va fer un taller de reciclatge de paper. De la mateixa manera que el curs passat, s'ha iniciat un bloc d'activitats amb l'objectiu de promoure actituds més responsables amb el medi ambient en les dates nadalenques. La primera d'aquestes activitats, i per l'èxit que va tenir el curs passat, va ser un taller de reciclatge de paper de diari, afegint-hi d'altres residus, com revistes, restes de treure punta al llapis, trossets de paper de colors, que han completat i decorat el paper reciclat. És una activitat molt manipulativa, ja que intervenen molts materials i aigua, cosa que la fa molt atractiva per a grans i petits.

Les properes activitats previstes són:
  • 16 de novembre, taller de plantes aromàtiques. Coneixement de noves espècies aromàtiques a les quals es trobaran noves aplicacions. Taller de colònia, i d'altres productes amb aquestes plantes.
  • 23 de novembre, taller "Som reciclartistes". Vist l'èxit de l'any passat, i inclòs en els actes de la Setmana Europea per la Prevenció de Residus, es descobriran noves idees de recuperació de coses velles de casa, per fer nous objectes que podrem regalar per Nadal
  • 30 de novembre, 2a edició de la Gimcana comercial al barri de Can Mas. Per promoure i donar a conèixer el comerç del barri i el consum de proximitat, amb motiu de les festes nadalenques.

    El dia 7 de desembre no hi haurà sessió de l'Aula d'Ecologia Urbana, que tancarà la seva programació el dimecres, 14 de desembre, amb una festa de comiat.

    F.R.