Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebrada la 3a Jornada de delegats dels instituts de Ripollet: dinamisme i participació

La Regidoria de Joventut i Ciutadania ha realitzat una valoració molt positiva de la Jornada de delegats realitzada el passat divendres, 11 de novembre, amb la participació dels instituts públics de Ripollet. En total, 58 alumnes delegats de classe es van reunir al Centre Cultural per rebre formació i aportar propostes de millora pels seus centres i pels joves del municipi.
La jornada va començar amb una sessió pràctica a càrrec de les dinamitzadores juvenils del Casal de Joves i el mediador de l'Oficina de Mediació. Es van fer dinàmiques de grup basades en la gestió de les emocions: com perdre la vergonya a parlar, fer propostes, com gestionar la informació, aprendre a escoltar i a confiar, com ser assertiu, com gestionar els rumors.

Després d'esmorzar, els joves es van reunir per edats i van fer propostes de millora tant com a delegats pels seus centres com a joves pel seu municipi. Totes aquestes aportacions van ser traslladades al regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez, qui va recollir totes les queixes i millores donant les gràcies a tots i totes els joves per la seva participació.

Els joves delegats van valorar de forma molt positiva la experiència ja que van conèixer a delegats d'altres centres, que van aportar idees per realitzar-les en els seus propis instituts i van fer propostes participatives per incidir en la política juvenil del municipi.

F.R.