Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern acusa al Compromís per Ripollet de fer un fals exercici de transparència

Arran de la publicació, en format d'anunci, a la Revista de Ripollet el passat divendres, 4 de novembre, d'un llistat dels sous de tots els regidors de l'Ajuntament, el govern municipal, a través de l'alcalde ha acusat al COP-CpR de tergiversar les dades. Segons ha declarat l'alcalde, "aquest suposat exercici de transparència ha esdevingut una manipulació de dades perquè s'utilitzen diferents criteris per publicar unes dades i unes altres".
Quant als càrrecs de confiança Parralejo ha reiterat que "la persona que fa de secretària a l'alcaldia és funcionària del Patronat Municipal de Cultura." D'altra banda, el govern també ha destacat que "la quantitat que destina l'Ajuntament a salaris, assistències i indemnitzacions a regidors i a grups municipals ha disminuït en relació al mandat passat".

En resposta a l'afirmació que fa el COP sobre "els regidors del COP-CpR no percebem cap quantitat per la seva feina com a regidors", l'alcalde ha volgut matisar que "hem de dir que sí que cobren, perquè des de l'Ajuntament se'ls fa una transferència mensual a cadascun d'ells, als seus comptes personals. El que facin després, entra dintre de les seves opcions personals." I ha afegit que "el que no diu el COP en la seva publicitat és que el seu grup rep de l'Ajuntament 798 euros mensuals".

F.R.