Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita de la directora del Centre de Mediació en Dret Privat a Ripollet

Dijous, 3 de novembre, Anna Llanza Sicart, directora del Centre de Mediació en Dret Privat, que depèn del departament de Justícia, va visitar l'Oficina de Mediació Ciutadana de Ripollet i va mantenir una reunió amb el regidor de Convivència i Ciutadania, Rafael Gómez.
El mes de juliol de 2010, l'Ajuntament de Ripollet va signar un conveni amb el Centre de Mediació en Dret Privat pel qual passava a formar part de la Xarxa de Serveis de Informació Mediadora (SIM). Aquesta trobada entre el regidor i la directora ha servit per continuar estrenyent la col·laboració entre ambdós entitats i per potenciar la derivació dels casos susceptibles de mediació des dels jutjats de Cerdanyola (partit judicial al que pertany Ripollet) cap a l'Oficina de Mediació. D'aquesta forma es garanteix la prestació d'aquests serveis gratuïts i de proximitat als veïns i veïnes de Ripollet.

En la reunió mantinguda, Llanza i Gómez han parlat també sobre el recent Reglament de la Llei 15/2009, de Mediació en Dret Privat, actualment en termini de presentació d'esmenes. Aquesta Llei i el seu reglament donen un marc legal de referència a la mediació en l'àmbit privat. Rafael Gómez ha pogut aclarir i remarcar l'autonomia de funcionament del nostre programa de Mediació municipal, a banda del suport que rebem des de la Generalitat o la Diputació de Barcelona.

F.R.

Foto:
- Durant la reunió.