Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-CpR qualifica el pacte entre PSC i CiU com a "pacte dels sous"

Tot i que amb uns mesos de retard, el COP-CpR no ha volgut deixar d'opinar sobre la coalició entre PSC i CiU per governar a Ripollet, desprès de les eleccions municipals del passat mes de maig. El grup de l'oposició va assegurar en roda de premsa, el passat divendres 28 d'octubre, que "el més destacable del pacte han estat els dos sous a mitja jornada per als regidors de CiU". Els regidors del COP creuen que es tracta d'un pacte "continuista", amb un repartiment de poder amb una quota major per als convergents.
Quant al programa de govern, el Compromís creu que manquen alguns temes, com el soterrament de l'autopista, l'arribada del tramvia i el tren, l'hospital o el tancament de l'Ecoparc. Per contra, es mostren satisfets amb d'altres punts inclosos, com "la prioritat de les polítiques d'ocupació, nous equipaments culturals, pisos de lloguer o l'ampliació dels carrils bici".

Pel que fa als dos sous esmentats, el COP-CpR assegura que "costaran més de 42.000 euros a tots els ripolletencs" i demanen a CiU que doni explicacions a la ciutadania del "perquè d'aquesta despesa tan supèrflua a l'Ajuntament". El grup de l'oposició reconeix que aquest fet contrasta amb la política de contenció en la despesa en temes de retribucions a l'Ajuntament i recorda que els regidors del COP-CpR no perceben cap tipus de retribució i "exerceixen la seva activitat política de manera voluntària".

Foto: els regidors Antoni Pijuan i María Ruiz, en roda de premsa.

R.H.