Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prèvia del Ple municipal del 27 d'octubre de 2011

El dijous 27 tindrà lloc la sessió ordinària del Ple d'octubre, que comptarà amb 7 punts a l'ordre del dia. D'aquests en destaquen una modificació de crèdits de 52.000 euros que suposarà un canvi entre partides al Patronat Municipal d'Ocupació. També es durà a aprovació inicial la dissolució del Patronat Municipal de Comunicació. Posteriorment serà sotmès a informació pública durant 30 dies.
L'objectiu és tancar a 31 de desembre l'activitat del Patronat cosa que facilitarà també el tancament de la comptabilitat. Les funcions que feia el Patronat es seguiran realitzant i passaran a dependre de la Regidoria de Comunicació. El personal adscrit passarà a la plantilla de l'Ajuntament.

Un altre dels punts destacats serà l'elecció del Defensor del Ciutadà per al període 2011-2015.

També es debatran tres mocions. Dues presentades pel COP-CpR que fan referència a la creació d'aparcaments públics a partir de solars privats i a la prevenció en les situacions de desnonament. El Partit Popular per la seva banda, en presentarà una tercera perquè siguin aprovades una sèrie de mesures per evitar la desocupació.

L.P.