Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIP acull un nou taller infantil sobre l'elaboració del pa

El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata va donar el tret de sortida aquest diumenge, dia 23 d'octubre, al programa dels tallers familiars de cap de setmana del Juga amb la història, pensats per a què les famílies aprenguin juntes sobre patrimoni, història i art de manera lúdica.
Un total de 25 nens i nenes van participar del taller 'Pans viatgers, pans que ens parlen d'històries...' centrat en la diversitat i en l'elaboració de pa. Tenint en compte que hi ha moltes maneres diferents d'elaborar el pa arreu del món, les famílies van poder descobrir una tipologia de pa pròpia d'un indret conegut com L'hort del comtat, a la ciutat d'Armagh a Irlanda, on els ingredients que s'utilitzen per a realitzar-lo són patates i pomes.

Degut a la gran acceptació del taller, l'aforament de l'equipament no va permetre que poguessin fer el taller totes les famílies interessades que s'havien apropat al Molí. Per això és molt important fer una reserva prèvia durant la setmana abans, ja que les places són limitades. La propera activitat serà el 27 de novembre amb el Taller de la Domus d'Empúries, amb el qual podrem conèixer com vivien els romans, com eren les seves cases i ens construirem una amb totes les parts que la formaven.

F.R.