Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina de Mediació presenta la Guia de Suport per a l'Organització de les Comunitats de Veïns

El passat dijous 20 d'octubre el regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez, va presentar la Guia de Suport per a l'Organització de les Comunitats de Veïns i Veïnes. Es tracta d'un document elaborat per l'Ajuntament de Barcelona que es posa a disposició dels ripolletencs gràcies a un conveni entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Ripollet. Els ripolletencs la poden descarregar íntegre aquí.Per a Gómez és molt important que els veïns i veïnes tinguin la informació necessària sobre l'organització de les comunitats de veïns i és per això que existeix aquesta guia. Aquest document és, a banda, un pas més per millorar les polítiques de convivència a través de l'Oficina de Mediació de l'Ajuntament de Ripollet i per a que els ciutadans tinguin accés al coneixement de les lleis.

La guia està composada per 10 capítols i també dóna models útils per a la gestió diària de la comunitat, on es tracten temes sobre com convocar una reunió de veïns o com redacta una acta de reunió.

Nou taller
D'altra banda, el dijous 10 de novembre, l'Associació de Veïns de Can Tiana acollirà un nou taller adreçat a la formació de veïns per a la gestió de comunitats. L'horari és de 18 a 21 h i per apuntar-se cal adreçar-se a l'Oficina de Mediació o a la mateixa Associació de Veïns de Can Tiana. Totes aquestes actuacions estan incloses en el pla d'acció del Projecte d'Intervenció Integral al barri de Can Mas.

L.P.