Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info setmanal: 7 de octubre de 2011

A l'edició número 172 de l'Info setmanal, hem fet la crònica de la primera sessió de l'Aula d'Extensió Universitària que va comptar amb la presència del periodista Antonio Franco. Als nostres estudis hem tingut al regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos i la presidenta de la UBR, María Villariño, per parlar del Ripostock. També hem conversat amb Albert Grille, president de l'associació Rock and Ripo, que celebra el Concurs de Joves Músics aquest cap de setmana. El reportatge d'avui l'hem dedicat al desaparegut Dr. Ernest Boquet i a l'apartat de notícies hem informat de la nova web de l'Associació d'Espectadors, les Festes del Pilar i les propostes i posicionament en relació a la Llei de Barris a Can Mas de Noves Generacions del PP i del Compromís per Ripollet.
Escolteu en directe per la ràdio o la xarxa el resum de notícies de Ripollet Ràdio (91.3 FM), que s'emet els divendres a les 13 hores. En redifusió els divendres a les 18 hores i diumenges a les 13 hores. També podeu descarregar aquí la darrera edició de l'INFO.

Foto:
- Joan Fandos, regidor de Comerç, Indústria i Turisme; María Villariño, presidenta de la UBR i Javier Alonso, secretari de l'entitat, entrevistats per Francina Ricart.