Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Noves Generacions del PP de Ripollet demanen millores al barri de Can Mas

Francisco Javier Tapia, regidor del PP i president comarcal de Noves Generacions, va presentar dilluns, en roda de premsa, les propostes del seu col·lectiu en matèria de seguretat, comerç i mobilitat al barri de Can Mas. Així, els joves del PP van demanar més presència policial al barri, més control dels horaris comercials i que es construeixi l'aparcament subterrani al parc de Rizal.
Tapia va assegurar, en declaracions a la premsa, que una quinzena de comerços del barri incompleixen la normativa dels horaris comercials. A més, va manifestar que "la majoria d'aquest comerços estan regentats per immigrants". Quant a la presència policial, va reclamar la presència de les patrulles mixtes de Mossos i Policia Local, ja que, segons els joves populars, "només es passegen per la rambla de Sant Jordi".

Finalment, en referència a l'aparcament subterrani, Tapia va proposar que es refaci el plec de condicions "perquè sigui més flexible i doni la possibilitat que es puguin presentar més empreses".

Foto: D'esquerra a dreta, Jonathan Jiménez, Ana Roman, Francisco Javier Tapia i Sergio Manrique (secretari local de Noves Generacions).

F.R.