Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-Compromís per Ripollet critica la manca de participació en la Llei de Barris

El regidor del COP-Compromís per Ripollet, Jose Maria Osuna, va declarar en roda de premsa, dilluns 3 d'octubre, que tot i valorar molt positivament totes les actuacions tant urbanístiques com els projectes socials de la Llei de Barris "ha mancat participació". Des del grup de l'oposició han lamentat que la comissió de seguiment, on estan representats, només s'ha reunit "de forma escassa" i amb caràcter informatiu quan s'han presentat projectes grans i no se'ls ha donat opció a debatre la execució dels mateixos.
En aquest sentit, els membres del COP han declarat que si la participació en la Llei de Barris continua sent la mateixa "ens plantejarem si seguir en ella o no". Osuna també va afirmar que considera que, tot i valorar molt positivament tot el que s'ha fet fins ara al barri de Can Mas, la Llei de Barris no pot finalitzar, especialment els projectes socials, ja que "les millores han estat insuficients i queda molt a fer" i ha instat al govern que reclami una pròrroga de la Llei de Barris per tal de poder realitzar el 100% dels projectes.

Respecte a les actuacions no executades, des del CpR han criticat que no s'hagin fet els dos aparcaments subterranis previstos (Primer de Maig i Rizal) i consideren que l'Oficina de la Llei de Barris es podria haver situat al parc del Primer de Maig "en lloc de comprar un local per una quantitat desorbitada" al parc del Rizal.

F.R.

Foto:
- D'esquerra a dreta: Maria Ruiz, JM Osuna i Antoni Pijuan.