Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb la tardor, arriba el Ripostock

El proper diumenge, 9 d'octubre, arriba la XV edició del Ripostock, la fira de l'estoc i les promocions que organitza la Unió de Botiguers de Ripollet, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament. Aquesta vegada la fira s'instal·larà a la rambla de Sant Jordi, entre els carrers de Padró i de Pau Casals.
En aquesta edició hi participaran 24 parades dels comerços adherits a la UBR. Com ja és habitual, s'ha preparat un programa d'activitats adreçades a tots els públics que fan encara més amena aquesta fira del comerç. El Col.lectiu de teatre amateur La Careta s'encarregarà de l'animació itinerant de la fira, a més del taller de maquillatge i del de dibuix.

També col.laboren oferint els seus espectacles el Ripollet Country, el ballet infantil Al Alba de la Peña Flamenca La Macarena i el Gimnàs Bunkay. A més, el Club d'Escacs de Ripollet també estarà al llarg del matí oferint partides d'escacs al públic en general. Excepte els escacs i el taller de maquillatge, aquestes activitats es realitzaran a l'interior del patí del Centre Cultural.

Pels més petits, també hi hauran inflables. Entre tots els compradors del Ripostock es sortejaran dues escapades de cap de setmana.

F.R.