Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada sobre les víctimes passives de l'amiant

L'Associació d'Afectats per l'Amiant de Cerdanyola i Ripollet ha organitzat una xerrada aquest dimarts, 27 de setembre, a l'Ateneu de Cerdanyola. A l'acte s'informarà sobre el risc per a la salut que representa l'exposició accidental a l'amiant i les possibilitats legals d'exigir responsabilitats i compensacions justes pel mal sofert.
L'acte comptarà amb la intervenció de l'equip d'advocats i advocades del Col·lectiu Ronda, que parlarà de les demandes interposades per les víctimes passives de l'amiant; del metge de família i pneumòleg Josep Tarrés, i del biòleg i tècnic de diagnòstic d'amiant en edificis, Joan de Montserrat Vallvé.

L'Associació d'Afectats per l'Amiant de Cerdanyola i Ripollet aplega, no només els treballadors de les fàbriques on s'utilitzava aquest material, sinó també veïns i familiars que també han estat exposats a un alt risc i, en molts casos han emmalaltit o fins i tot han mort sense saber que l'amiant era el causant de les seves patologies.

La xerrada es realitzarà a l'Ateneu de Cerdanyola (c/ de la Indústria, 38), a partir de les 18 h i l'entrada és gratuïta.

R.H.