Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Aula d'Extensió Universitària comença el curs amb gairebé una trentena de socis nous

El 4 d'octubre es donarà el tret de sortida al curs 2011-2012 de l'Aula d'Extensió Universitària. Un espai de formació, no reglat, dedicat als majors de 65 anys, que encara tinguin inquietuds intel·lectuals. La primera conferència serà a càrrec del periodista Antonio Franco, sobre la Comunicació i la crisi econòmica al Teatre Auditori, a les sis de la tarda. La resta de conferències es realitzaran al Centre Cultural, només pels socis de l'Aula.
Maria Angels Pujols, presidenta de l'entitat, que s'encarrega de gestionar l'Aula, va explicar en roda de premsa, el passat dilluns, 26 de setembre, que amb els 25 alumnes nous d'aquest any, l'Aula ja compta amb més de 130 socis. La regidora de Serveis Socials, Maria Lladó, present també a la roda de premsa, va valorar molt positivament la tasca de l'entitat, ja que per un costat "està donant resposta a la demanda d'un determinat col·lectiu de gent de Ripollet" i d'altra banda perquè "està assolint un nivell de qualitat en les seves conferències molt elevat".

Altres conferències
18 d'octubre de 2011
Enologia: El món del vi: Castellroig, vins de terres, l'essència del xarel·lo A càrrec de Marcel Sabaté, enòleg.

8 de novembre
Geografia: Les migracions en la segona meitat del segle XX i la primera meitat del segle XXI. A càrrec de Pilar Benejam, doctora en Pedagogia i catedràtica del Dpt. de Didàctica de la Llengua i de les Ciències Socials de la UAB.

22 de novembre
Música: El Palau de la Música. A càrrec de Xavier Chavarria Talarn, professor i musicòleg del Conservatori Superior de Música de Barcelona i a Anglaterra. Periodista, llicenciat en Filologia a la UAB.

13 de desembre
Psicologia: Art i Ciència de la Satisfacció Personal i Professional. A càrrec de José Antonio Peral Mondaza, Professional Training & Coaching.

20 de desembre
Història: La Maçoneria, passat i present. A càrrec de Jaume Alavedra, egiptòleg i historiador. Professor de la UB

F.R.