Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darreres places pels cursos i tallers al Centre Cultural

El passat 14 de setembre va finalitzar el període de preinscripció per als cursos i tallers del Centre Cultural. Es tracta de més d'una quarantena de propostes organitzades pel Patronat Municipal de Cultura i per una desena d'entitats locals. Fins el moment s'han realitzat un total de 454 inscripcions.
Tot i l'elevat nombre d'inscripcions encara queden places en algun d'ells, com ara cant i educació de la veu, tast de cervesa, eines web, capoeria per a nens, creativitat i comunicació per a entitats, elaboració de monòlegs, interpretació i improvització i reposteria. En alguns dels tallers, on el nombre de preinscrits ha superat l'oferta realitzada, dilluns, 19 de setembre, es va fer un sorteig i pel que fa a la resta del calendari, la matrícula s'haurà de formalitzar del 20 al 23 de setembre i l'inici del curs serà el 3 d'octubre.

Pel que fa als cursos organitzats per entitats, aquests són ben variats. Entre ells trobem els de ball, a càrrec de l'Associació Amics del Ball, Ripollet Country o Ripollet Sardanista. També han organitzat cursos Dones per la Igualtat, Acció Fotogràfica Ripollet i l'Associació Ripollet Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica. No hi faltaran els cursos de Mar de Llet, la Crac, la Careta Teatre i l'Oficina de Català.

Quant a l'oferta del Patronat de Cultura, aquesta compta amb tallers d'arts escèniques, classes de guitarra i veu, diversos balls, teatre, tèxtils, així com pintura i arts decoratives. També tindran el seu espai la formació i gestió d'entitats, diverses classes de cuina o la introducció a sommelier.

Per a més informació, poden dirigir-se al Centre Cultural, a la rambla de Sant Jordi, 2-4 o trucar al Telèfon 93 504 60 25.

F.R.