Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la 3a edició del projecte Pont Vell - Tiana, el vincle de la nostra història

Aquest dimecres, 14 de setembre, les regidories de Cultura de Ripollet i Cerdanyola van presentar conjuntament la tercera edició del projecte Pont Vell - Tiana, el vincle de la nostra història, centrat enguany en els canvis que han patit els límits territorials entre Cerdanyola i Ripollet, que tindrà lloc del 22 al 25 de setembre. Les activitats, que un any més coincideixen amb les Festes del la tardor del barri de Can Tiana Pont Vell, formaran part del programa d'activitats.
Els barris del Pont Vell, Tiana o Quatre Cantons conformen un territori definit per dues vies de comunicació importants: la carretera nacional 150, antigament carrer de Sant Josep, i l'autopista C-58. A l'interior d'aquest espai es troben els límits que separen, en aquesta zona, els termes municipals de Cerdanyola i Ripollet. El projecte Pont Vell-Tiana. El vincle de la nostra història enguany proposa descobrir com aquests límits han anat variant al llarg del temps amb un programa divers amb activitats per a tothom.

Programa
Dijous 22 de setembre

Un barri entre els límits
19 h Xerrada a càrrec de la historiadora Raquel Valdenebro Lloc: CIP-Molí d'en Rata, carrer Molí d'en Rata, 1.

Dissabte 24 de setembre

On són els límits?
11 h Taller per a nens i nenes Lloc: al costat del carrer de Nostra Senyora dels Àngels.

Diumenge 25 de setembre
Conèixer el barri
11 h Itinerari de descoberta Lloc de trobada: A l'olivera, carrer de Nostra Senyora dels Àngels / carretera de l'Estació.

Totes les activitats són gratuïtes

Foto:
- Roda de premsa de presentació del projecte a Ca n'Ortadó (Cerdanyola), amb presència de les regidories de Cultura dels dos ajuntaments.

F.R.