Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Herrera, diputat d'ICV-EUiA, inicia el curs polític a Ripollet criticant les retallades

Dimecres, 14 de setembre, Valentí Nieto, portaveu d'ICV-EuiA a Ripollet, acompanyat pel diputat i diputada Joan Herrera i Mercè Civit, van donar el tret de sortida al curs polític a Ripollet criticant les retallades sanitàries i educatives que s'han produït aquest estiu. Nieto també va aprofitar per avançar quins seran els eixos de treball de la seva formació a nivell local.
L'arribada del tren, l'Hospital Ernest Lluch, l'atur i les retallades en ensenyament seran els eixos principals dels ecosocialistes pels propers mesos. En aquest sentit tant Herrera com Civit han confirmat que des del seu àmbit seguiran treballant per recolzar totes aquestes iniciatives.

De nou a la casa gran
Després de quatre anys sense representació municipal, ICV-EUiA tornen ha tenir representació al Ple Municipal. Els seu cap de llista, Valentí Nieto va destacar durant la roda de premsa que tot i ser un equip molt jove i inexpert, tenen moltes ganes de treballar. En aquesta mateixa línia, Herrera va felicitar a la formació local, ja que "s'ha aconseguit una important fita" i va lamentar que ICV no formi part "d'un govern d'esquerres" a la localitat.

F.R.