Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les preinscripcions de l'EduArt per aquest curs

El Patronat Municipal de Cultura obrirà el proper dilluns, 19 de setembre, les preinscripcions del programa d'educació artística a les escoles de Ripollet, l'EduArt, per al curs 2011-2012. Aquest programa va néixer l'any 2007 amb l'objectiu d'oferir una alternativa a les activitats extraescolars i compta amb dos àmbits, el d'arts visuals i plàstiques i el d'arts escèniques. Aquest programa compta amb la participació del departament d'Educació a través del Pla Educatiu d'Entorn.
L'activitat té una durada de 90 minuts i es du a terme en la mateixa escola una vegada finalitzen les classes. Cada grup està dividit segons la franja d'edat, de 1r a 3r i de 4rt a 6è. Hores d'ara, hi ha 5 escoles de Ripollet adherides a l'EduArt: J.M. Ginesta, Enric Tatché, Anselm Clavé, El Martinet, i Gassó i Vidal. A banda, del Centre Cultural, on es podran inscriure alumnes de totes les escoles.

Els dos àmbits del programa són:
- Arts visuals i plàstiques: té com a objectiu potenciar la creativitat mitjançant l'expressió plàstica i visual i dins d'un espai de lliure expressivitat. El nen/a desenvoluparà un treball que el permetrà despertar una actitud oberta, observadora, participativa i crítica.
- Arts escèniques: té com a objectiu potenciar la creativitat mitjançant l'expressió corporal, el moviment, la veu i la interpretació. Es fomentarà la relació de grup i la col·laboració entre ells/elles envers una tasca comú i/o individual.  

- El calendari és el següent:
Preinscripcions: del 19 al 30 de setembre, al Centre Cultural.
Sorteig (en cas que sigui necessari): el 3 d'octubre, a les 17.30 hores, al Centre Cultural. Matrícula: del 4 al 7 d'octubre. Inici del curs: 17 d'octubre. 

- Pel que fa al preu, aquest és:
Preu per un inscrit: 11,50 euros/mes
Preu per dos germans: 10,50 euros/mes cadascun
Preu per tres germans: 9 euros/mes cadascun

L'any passat l'EduArt va estar seleccionat com a Pràctica Significativa en el Banc de Bones Pràctiques dels governs locals de la Diputació de Barcelona "perquè representa una aportació innovadora i de qualitat a les polítiques i serveis municipals".