Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el període de preinscripció dels cursos i tallers del Centre Cultural

Aquest dimecres, 14 de setembre, finalitza el període per a formalitzar la preinscripció dels cursos i tallers del Centre Cultural, molts d'ells organitzats pel Patronat Municipal de Cultura i d'altres per entitats locals. En cas que sigui necessari, el sorteig es durà a terme el 19 de setembre. La matrícula es realitzarà del 20 al 23 de setembre i el curs s'iniciarà el 3 d'octubre.

Pel que fa a les entitats, hi ha cursos organitzats per l'Associció Amics del Ball, Dones per la Igualtat, l'Oficina de Català, l'Associació Ripollet Country, Ripollet Sardanita, Acció Fotogràfica Ripollet, Mar de Llet, la Crac i La Careta Teatre. L'Associació Ripollet Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica ha ofertat, per la seva part, un taller de musicoterapia i un altre de Chi-kung.

Pel que fa al PMC, l'oferta d'enguany se centra en diverses arts escèniques, classes de guitarra i veu, diversos balls, teatre, tèxtils, així com de pintura i arts decoratives, entre d'altres. També tindran el seu espai la formació i gestió d'entitats, o les diverses classes de cuina (cuina d'avui, de dolços i de reposteria) o la introducció a sommelier.

Per a més informació, poden dirigir-se al Centre Cultural, a la rambla de Sant Jordi, 2-4. Telèfon: 93 504 60 25. a/e: cultura@ripollet.cat.

R.H.