Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia el període d'inscripció per al servei del Kftí

Fins al proper 22 de setembre el Casa del Joves acollirà les inscripcions dels joves que enguany vulguin participar durant el curs al Kftí, un servei municipal adreçat a joves de 12 a 17 anys que té com a objectiu potenciar el desenvolupament integral dels joves, tant des de la perspectiva individual com col·lectiva. Les places són limitades. El Kftí és una proposta educativa en temps de lleure: tres dies a la setmana, de 18 a 19 h, els joves fan reforç escolar i de 19 a 20 h activitats de grup. També inclou dos dissabtes al mes que s'aprofiten per fer sortides i excursions adaptades a les seves necessitats i característiques com a joves. El preu és de 21'50 euros al mes.

Actualment, el servei del KFTÍ es presta al barri Can Mas, carrer de Montcada, 77-79, i al Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi, 6.

Aquest és un servei de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet. Per més informació poden trucar al 93 504 60 24, joventut@ripollet.cat i a http://ripolletcasaldejoves.wordpress.com/