Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia la inscripció a l'Aula d'Extensió Universitària

El proper 6 i 7 de setembre s'obre el període d'inscripcio a l'Aula d'Extensió Universitària. La recollida de sol·licituds es farà de 18 a 19 hores, al Centre Cultural, i s'hi poden apuntar totes les persones majors de 50 anys, independentment de quin sigui el seu nivell acadèmic. Les sessions de l'Aula d'extensió Universitària es realitzaran els dimarts, de forma quinzenal a les 18 hores.
La conferència inaugural serà el dia 4 d'octubre, a les set de la tarda, al Teatre Auditori amb el periodista Antonio Franco i serà oberta per a tothom.

Altres conferències
18 d'octubre de 2011
Enologia: El món del vi: Castellroig, vins de terres, l'essència del xarel·lo A càrrec de Marcel Sabaté, enòleg.

8 de novembre
Geografia: Les migracions en la segona meitat del segle XX i la primera meitat del segle XXI. A càrrec de Pilar Benejam, doctora en Pedagogia i catedràtica del Dpt. de Didàctica de la Llengua i de les Ciències Socials de la UAB.

22 de novembre
Música: El Palau de la Música. A càrrec de Xavier Chavarria Talarn, professor i musicòleg del Conservatori Superior de Música de Barcelona i a Anglaterra. Periodista, llicenciat en Filologia a la UAB.

13 de desembre
Psicologia: Art i Ciència de la Satisfacció Personal i Professional. A càrrec de José Antonio Peral Mondaza, Professional Training & Coaching.

20 de desembre
Història: La Maçoneria, passat i present. A càrrec de Jaume Alavedra, egiptòleg i historiador. Professor de la UB

F.R.