Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ripollet.cat renova disseny i amplia serveis amb motiu del seu desè aniversari

La web municipal estrena aquesta Festa Major nou disseny i amplia els serveis online que ofereix l'Ajuntament, coincidint amb el desè aniversari de la pàgina, que va entrar en funcionament l'any 2001. La web ha estat reestructurada en quatre blocs: tràmits online, Ajuntament, Ciutat i el diari digital Info Ripollet, que ja es va publicar en proves les passades eleccions.
La principal novetat és la incorporació del catàleg de tràmits de l'Ajuntament, amb informació detallada d'un centenar de procediments i descàrrega de formularis. El projecte, coordinat pels departaments de Comunicació i Informàtica de l'Ajuntament ha comptat amb el suport de fons FEIL i les empreses CORE Solutions i SEMIC.

Serveis que oferirà
A la secció de Tràmits es podrà trobar el taulell d'anuncis oficials, el Perfil del Contractant i una aplicació per domiciliar els pagaments. L'apartat Ajuntament compta amb un directori dels departaments, equipaments i serveis i el de Ciutat, amb una àmplia informació sobre la vila. Finalment, destacar la creació d'Info Ripollet, que permet el visionat de videos del canal Ripollet TV. Fins el moment, la web ha publicat unes 7.000 notícies i més de 4.000 actes d'agenda.

Increment de visites

La web municipal ha doblat el número de visites respecte a fa 5 anys. Així, s'ha passat de les 7.500 mensuals de 2006 a les 12.500 de 2009, 15.000 de 2010 i aquest 2011 la mitjana mensual està en 17.000, amb més de 500 IP diferents registrades cada dia. El rècord d'internautes es va produir les passades eleccions municipals, amb una punta de més de 1.500 el 22 de maig i 2.000 el 23 de maig. A més, es van superar el màxim de 600 usuaris connectats simultàniament. Quant a procedència, majoritàriament venen a través de Google (66.30%) i les paraules clau Ripollet i Ajuntament de Ripollet.