Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Confeti tanca la Festa Major amb els discjòqueis de Ripollet Ràdio

El Ball del Confeti posa el punt final de la Festa Major de Ripollet, una nit que amb el pas del temps s'ha convertit en una tradició per als ripolletencs. Enguany, Ripollet Ràdio vol consolidar encara més aquest esdeveniment amb una nova proposta artística i audiovisual. Diversos deejays i col·laboradors de l'emissora municipal seran els encarregats de la selecció musical, els continguts audiovisuals i les perfomances de la festa sota la direcció de Francesc Lledó, periodista musical i tècnic de Ripollet Ràdio.
El Ball del Confeti està dirigit a persones d'edats compreses entre els 16 i els 50 anys. Una festa per a tots els públics que requereix un acurat repertori de cançons: els èxits musicals contemporanis i actuals més populars i destacats.

Deejays
Els deejays i locutors que punxaran només èxits al Ball del Confeti 2011 són: Fran Lledó, deejay especialista en música electrònica i world music; Xavi Jané, locutor del programa Dolby Sound Project de Ripollet Ràdio i relacions públiques de diverses sales d'oci nocturn del Vallès i Raúl Gordillo, col·laborador del magazine d'humor Café con Sal que s'emet a la mateixa emissora i discjòquei de la Sala Acme de Cerdanyola. Pel que fa a les performances de la festa, l'equip del programa Café con Sal presentarà diverses actuacions sorpresa per animar la festa. D'altra banda, en una pantalla gegant situada a l'escenari es realitzaran videoprojeccions. L'objectiu d'aquesta proposta és consolidar el Ball del Confeti com a referent d'oci pels habitants de Ripollet i rodalies, i promocionar l'oferta lúdica i cultural de la programació de Ripollet Ràdio.

La música el més important
Durant el ball es punxaran només èxits, amb les millors cançons del passat i del present. Així, es podra gaudir de trencapistes actuals com David Guetta, Bob Sinclair, Jennifer López o Alexandra Stan, entre d'altres, i de clàssics imprescindibles com temes de Michael Jackson, Depeche Mode, Blur o Madonna. El ball començarà a les 24 h al pati de l'Escola Anselm Clavé.