Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple del 21 de juliol de 2011

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dijous, 21 de juliol, es va dur a terme la sessió ordinària del Ple de juliol que va comptar amb nou punts de l'ordre del dia, un d'ells amb caràcter d'urgència. L'acte, que es va dur a terme amb l'absència d'alguns regidors, va començar amb l'exposició de la memòria 2010 del Defensor del Ciutadà, que va donar a conèixer el seu responsable, Joan Ramon Costa.
Les festes locals per a l'any 2012 es van aprovar per unanimitat. Així doncs, seran el 28 de maig, celebració de la Segona Pasqua i 27 d'agost, dilluns de Festa Major.

L'aprovació del Pla d'Emergències Municipal es va dur a terme amb el recolzament de tots els partits, menys el PP i COP-CpR que s'hi van abstenir.

Seguidament es va abordar un expedient de modificació de crèdits per un import total de 197.000 euros. Les partides més importants, pel que fa a despeses, són les dedicades a la millora dels parcs i les vies públiques (60.000 euros), manteniment de les vies públiques (35.000 euros), manteniment del polígon La Granja (29.000 euros), beques escolars (12.000 euros) i retribucions als membres electes (24.000 euros). Pel que fa als ingressos, destaca una aportació de 65.000 euros del conveni amb el polígon La Granja i un remanent de tresoreria de 67.000 euros. Aquest punt es va aprovar amb el vot a favor dels dos partits del govern (PSC i CiU), les abstencions del PP i ICV-EUiA i el vot en contra del COP-CpR.

També es va donar llum verda a l'aprovació inicial del projecte del futur tanatori, que va tenir el suport de PSC, CiU i PP. Van votar en contra ICV- EUiA i COP-CpR, que van considerar insuficients les 14 places d'aparcament que preveu el projecte.

Mocions
Quant a mocions, la primera, presentada pel COP-CpR i consensuada per tots els grups, va comptar amb la unatimitat dels cinc grups per reclamar una parada dins el terme municipals de la recent estrenada línia Martorell-Granollers.

En canvi, la segona moció, presentada també pel COP-CpR, contra la retallada del servei d'ambulàncies i el tancament del CAP Pinetons l'agost, va generar un extens debat i retrets contra el Partit Popular per no sumar-se a la postura unànime de la resta de grups. Li van donar suport tots els grups, menys el PP, que s'hi va abstenir.

Finalment, el darrer punt, entrat per urgència, va tractar sobre l'afectació del local de l'antic cinema Coliseum perquè passi d'equipament administratiu a privat. Van estar a favor PSC i CiU i la resta s'hi van abstenir.

El Ple va finalitzar amb un reconeixement a Teresa Gorina, interventora municipal, que es jubila després de més de 40 anys de servei a l'Ajuntament i Víctor Siles, secretari de l'Ajuntament, que marxa a treballar a la Generalitat.

J.G.