Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les activitats de l'Estiu al Carrer

El cap de setmana del 16 i 17 de juliol va finalitzar el programa de l'Estiu al Carrer 2011, organitzat pel Patronat Municipal de Cultura amb la col·laboració d'entitats locals i altres àrees municipals. El Certamen de Curtmetratges, les festes de Sant Andreu, el 15è aniversari de les Bruixes, l'espectacle Tempus Fugit i el Festival de danses folklòriques han posat el punt i final a l'extens programa d'activitats, que es van iniciar el mes de maig, amb la 8a Trobada de Harley-Custom.
La participació ha estat la tònica de la vintena d'actes que s'han portat a terme, la majoria d'ells al carrer i tots ells gratuïts. Aquest programa va néixer fa anys amb l'objectiu que les entitats culturals i veïnals del municipi mostressin les seves activitats a la població coincidint amb l'arribada del bon temps. Així, el PMC es fa càrrec de tota la infraestructura necessària per a que aquestes activitats es duguin a terme i també fa algunes aportacions econòmiques en forma de subvencions.

L'Estiu al Carrer 2011 ha comptat amb una vintena d'activitats d'allò més variades i per a totes les edats, entre elles les festes dels barris de Maragall, Sant Andreu i Tiana, sardanes, jotes, gitanes, la mostra de catifes florals, trobada de tambors, flamenc i danses folklòriques.

Fotos 1 i 2: Festes de Sant Andreu
Fotos 3 i 4: 15è aniversari de Bruixes de Ripollet

R.H.