Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana de cinema a Ripollet

Els amants dels curtmetratges poden gaudir i participar aquest dissabte, 16 de juliol, de les activitats organitzades per les entitats Envídeo Ripollet, Club de Rol Ripollet i la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet. Es tracta de la final del XIII Certamen de curtmetratges de Ripollet i del IV Concurs de Curts Express. Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 16 al Centre Cultural (Rambla de sant Jordi, 2-4), per realitzar la inscripció. A les 22 hores es donarà a conèixer el veredicte d'ambdos certamens. 

Al matí, l'organització farà públics i per sorteig davant dels participants dels elements obligatoris que hauran d'aparèixer al curtmetratge. Aquests elements seran: un objecte, una temàtica, i una frase. Així mateix, serà obligatori que els curtmetratges siguin rodats a la vila de Ripollet. Les obres s'hauran d'entregar a l'organització abans de les 19 hores del dia 16 de juliol al Centre Cultural de Ripollet.

A partir de les 22 h, al mateix pati, es farà públic el veredicte i tindrà lloc l'entrega del premis del Certamen de Curtmetratges. A l'edició d'enguany s'han presentat un total de 132 obres, de les quals 2 han quedat excloses per entrar fora de termini i superar el temps establert a les bases. Aquestes activitats formen part del programa d'actuacions del Pla Local de Joventut de Ripollet 2009-2011.

R.H.