Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cortex to Kill serà el teloner de Los Delinqüentes aquesta Festa Major 2011

El passat 8 de juliol, es va reunir el jurat del Certamen Musical per a Grups Locals Gibrelleta 2011 de Ripollet on es va declarar el grup Cortex to Kill com a guanyador del concurs. Així doncs, aquesta formació de hip hop serà l'encarregada de tocar com a teloners de l'actuació de Los Delinqüentes el dissabte, 27 d'agost, a la Festa Major de Ripollet.
Cortex to kill està format per MF Musta (Veu), Isma-L (instrumentals) i DJ sinus (Scratches). Durant la seva trajectòria han creat tres maquetes i han dut a terme diversos concerts per el Vallès. Ara arriben amb el seu últim treball Reconstrucción molecular.

De la resta de grups participants al certamen, 8 en total, tres seran els encarregats de la realització d'un concert el diumenge, 28 d'agost, al mateix escenari del brollador del Parc dels Pinetons. Així el cartell el conformaran Deako and Sinus, Infate i Hardreams.
Infate. El més novell dels grups, la banda, que es va crear amb el nom de Acersgarden, oferirà al parc dels Pinetons el seu quart concert.
Deako and Sinus. El raper Deako i el Dj Sinus treballen junts des de l'any 2009 i preparen en seu disc debut.
Hardreams. Aquesta banda local, formada l'any 2000, ve avalada per una llarga trajectòria, dos discos, diverses demos i molts concerts. Actualment, treballen en el seu tecer àlbum.

El certamen de grups locals té com a objectiu la promoció de grups de música novells del municipi de Ripollet, i està encabida dins de les activitats de la programació de la Festa de la Gibrelleta 2011, que s'emmarca en la Festa Major que se celebrarà els propers dies 26, 27, 28 i 29 d'agost de 2011. Tots els grups seleccionats comptaran amb un premi en metàl·lic de 300 euros.