Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Orquestra Joves Músics del Vallès presenta Tempus Fugit al Teatre Auditori

El proper dissabte, dia 16 de juliol, a les 20 hores, el Teatre-Auditori acollirà l'espectacle Tempus Fugit, d'Albert López Vicancos, a càrrec de l'Orquestra Joves Músics del Vallès. Aquesta actuació és fruit d'un conveni entre l'orquestra i el Patronat Municipal de Cultura de Ripollet. Les entrades tenen un preu de10 euros i es poden adquirir el dijous 14 de juliol, de 17 a 19h, al Centre Cultural. L'Orquestra Joves Músics del Vallès forma part de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, que ja va actuar el passat mes de juny al Teatre dins la programació de l'Associació d'Espectadors.
En aquest ocasió, la jove orquestra presentarà Tempus Fugit, 2012: el temps s'acaba, una obra de teatre amb música interpretada en directe per una gran orquestra o un concert amb un gran component dramàtic. L'espectacle vol ser una reflexió sobre tot allò que ens envolta, sobre la societat en la que vivim i sobretot la societat a la que evolucionem. La música serà interpretada en directe per una formació orquestral de corda composta per 16 músics i dirigida pel director i compositor Pedro Pardo.

No és la primera vegada que el PMC signa un conveni de cessió del Teatre per a què companyies o grups de fora de Ripollet estrenin el seu espectacle a la nostra població, a banda del conveni anual que el PMC té amb l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell per a la gestió de la programació professional de Teatre Auditori. Exemples d'aquesta iniciativa han estat espectacles fets l'any passat, com Els colors del Tic-Tac, de la cia. Núria Serra, i Spirituals de la formació Gospel Viu. Activitats d'aquest tipus formen part d'un dels objectius del PMC, com és la creació de nous públics i el foment de les arts escèniques en totes les seves vessants.

L.P.