Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mig miler de persones participen a la 4a Bicicletada del Vallès

El passat diumenge 10 de juliol va tenir lloc la quarta edició de la Bicicletada del Vallès, organitzada per les CAV, de les quals forma part el COP-Compromís per Ripollet. La trobada, on van participar 500 persones, es va dur a terme en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici.
La sortida des de Ripollet va ser a les 9.30 des del Parc del Riu Ripollet i els participants es van trobar posteriorment amb veïns de Castellar del Vallès, Badia, Barberà i Rubí, per acabar al Parc de la Riera de Cerdanyola on es va fer un esmorzar popular i un manifest.

Festa de les CAV
D'altra banda, el passat divendres, 8 de juliol, més de 100 persones de totes les Candidatures Alternatives del Vallès es van aplegar a Ripollet per tal de celebrar el primer sopar- festa de les CAV. L'acte va tenir lloc a la plaça 11 de setembre davant del Teatre Auditori i va aplegar membres de les CAV de Cerdanyola, Sabadell, Rubí, Castellar del Vallès, Barberà del Vallès, Badia i Ripollet. La festa va finalitzar amb l'actuació dels cerdanyolencs The Big Looper Band.