Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tancat el cartell del Ripollet Rock Festival

L'Associació Ripollet Rock ofereix enguany la 19a edició del Ripollet Rock Festival. I ho farà amb un cartell ja tancat format per Axxis, Angelus Apatrida, Tribute i Embellish. Com sempre l'entrada al brollador del Parc dels Pinetons és gratuïta i el concert comencarà a les 22 h.
Axxis
Banda alemanya de heavy metal amb influències del rock n'roll i amb una darrera etapa propera al power metal. Va ser fundada l'any 1988 tot i que el seu primer disc, Kingdom of the night, no va sortir fins el 1991, convertint-se en el disc debut de hard rock alemany més venut del món.

Angelus Apatrida
Grup manxec que va editar el seu tercer àlbum l'any 2010 i van fitxar per la discografia alemanya Century Media. Ara es donen a conéixer en festivals com el Viñarock o el Sonisphere, compartint cartell amb Iron Maiden, Dream Theater, Slash o The Darkness.

Embellish
Nascuda a Terrassa, aquesta formació es mou entre els gèneres del gòtic, el metal i el rock. Va ser format l'any 1996 a partir de membres de bandes com Abokajarro i Las Sombras. Actualment estan gravant el seu segon disc, Blindead.

Tribute
Grup metal rock de Barcelona que versiona temes de grups com Metallica, Queen o Iron Maiden entre d'altres.