Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es lliuren els premis als millors treballs de recerca de batxillerat

El Centre de Recursos Pedagògics va atorgar el passat 28 de juny els premis de recerca de treballs elaborats per estudiants de batxillerat de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda. El Teatre Auditori va ser l'escenari que va acollir aquest acte en el qual es van guardonar a 6 estudiants ripolletencs de diversos centres del municipi.
Els joves premiats van ser Daniel Chevarría (El surf i la construcció d'una taula) i David Salgado (Robòtica. Disseny i construcció d'un microrrobot), de l'Institut Palau Ausit; Noelia Cruz (Les flors a Mirall Trencat) i Yolanda Jiménez (El modernisme a Cerdanyola del Vallès), de l'Institut Can Mas; i Marta Urzaiz (Sonen els harmònics) i Jordi Soldevila (Víctimes de la Guerra Civil a Ripollet i Cerdanyola. Dos casos particulars), de l'Institut Lluís Companys.

El certamen, que enguany arriba a la novena edició, té per objectiu incentivar i potenciar l'elaboració dels treballs, reconèixer l'esforç i la feina ben feta tant dels alumnes com dels professors i apropar la recerca a la població de les tres localitats des de la biblioteca del Centre de Recursos Pedagògics de la zona, per tal que puguin ser consultats.

L'acte va ser presidit per l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Joan Lluís Baulenas, la directora del Centre de Recursos Pedagògics, Maria Vide i la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera. A més, també hi van ser presents l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, i l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel García.

J.G.