Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de la iniciativa Vestíbul Obert al Teatre Auditori

El passat divendres, 17 de juny, l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès va oferir un concert al Teatre Auditori que va servir de cloenda de la temporada d'espectacles professionals. Com a novetat, els assistents van poder gaudir del Vestíbul Obert, una iniciativa concebuda com a punt de trobada dels espectadors i on conèixer més detalls del posterior espectacle.
A través del grup teatral La Careta, caracteritzats com els músics de Bremen buscant una oportunitat en el món de la música, els espectadors es van distreure coneixent una mica més sobre l'Agrupació Musical de Cerdanyola.

La insistència dels músics va aconseguir que el director de l'Agrupació, Gerard Pastor, aparegués pel vestíbul on va explicar als espectadors algunes de les peces que podrien sentir durant el concert.

Tant l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell com La Careta Teatre es mostren satisfets del resultat obtingut amb aquesta experiència pilot. Per aquest motiu, ambdues entitats li donaran continuïtat a la propera temporada d'espectacles professionals al Teatre Auditori.

J.G.