Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Revetlla de Sant Joan amb precaució

El proper dimarts 21 de juny, la Regidoria de Salut Pública ha organitzat el de 9 a 2 del migdia, una activitat de promoció de la salut en col·laboració amb el CAP I de Ripollet, amb l'objectiu de prevenir les cremades durant la nit de Sant Joan i treballar la seguretat alimentària de cara al consum de coques. Serà a la Plaça de Pere Quart. Per la seva banda, i un any més, la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa la campanya Revetlles amb precaució 2011, on facilita informació a la població sobre els riscos i consells de seguretat per evitar accidents amb els petards durant les revetlles d'estiu, especialment la de Sant Joan.
També és important seguir alguns consells pel que fa al consum de coques, especialment les farcides. Així, a banda de les mesures d'higiene i seguretat que han de complir els obradors de pastisseria, els consumidors també poden contribuir a l'hora d'assegurar que el producte adquirit arribi en bones condicions a taula. En aquest sentit, cal seleccionar el tipus de coca en funció de les possibilitats de conservació fins el moment de consumir-les, evitant així comprar coques amb crema o nata si no es pot assegurar la seva conservació en fred. Més informació al 012 o a la web gencat.cat.

Revetlles a Ripollet
Ripollet celebrarà enguany la Revetlla de Sant Joan amb un ball popular al pavelló Joan Creus, organitzat per l'Associació Amics del Ball amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura. També ho farà Can Mas, amb una revetlla organitzada des del Projecte Integral d'Intervenció al barri. Les fogueres, els petards, la coca i el cava són elements indispensables per una bona celebració del solstici d'estiu, tot i que, com sempre, es demana precaució.

L.P.